ژاپن بخش دفاعی خود را تقویت می‌کند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

ژاپن بخش دفاعی خود را تقویت می‌کند

تقویت بخش دفاعی در ژاپن به موضوع روز بدل شده است و در این کشور به آن اولویت زیادی داده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ افزایش تنش‌های منطقه‌ای و جنگ روسیه ضد اوکراین سبب شده است ژاپن بزرگترین رزمایش خود را از زمان جنگ جهانی دوم برگزار کند. ژاپن طرحی ۳۲۰ میلیارد دلاری برای خرید تسلیحات دارد. کشور‌های شرق آسیا در حال تطابق دادن خود با وضع موجود هستند. این به منزله یک چالش است.

 

براساس گزارش دویچه وله، دولت در ماه دسامبر یک راهبرد امنیت ملی را اعلام کرد که بر اساس آن هزینه دفاعی آن در مدت پنج سال دو برابر می‌شود. به نظر می‌رسد که این اقدامی در واکنش به تحرکات چین در منطقه است.

 

فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن پیشتر ادعا کرده بود: طبیعت نظامی گری چین چالشی را برای صلح و ثبات در ژاپن ایجاد می‌کند. این همچنین به منزله چالشی برای صلح و امنیت بین المللی است.

 

این شبکه در ادامه گزارش خود گفت: این تنها چین نیست که برای ژاپن یک چالش است. کره شمالی و اقدامات آن در بخش هسته‌ای به منزله تهدیدی برای ژاپن است. پیونگ یانگ در سال ۲۰۲۲ آزمایش‌های موشکی بی سابقه‌ای را انجام داد. کره جنوبی هم اقداماتی برای تقویت بخش دفاعی خود انجام داده است. این موضوع پس از تحرکات پهپادی کره شمالی انجام شد.

 

در حالیکه ژاپن و کره جنوبی با تهدیدات مشابهی در منطقه روبرو هستند روابط بین دو همسایه در بدترین وضعیت است. ماه گذشته کره جنوبی یک دیپلمات ژاپنی را به خاطر راهبرد امنیت ملی جدید ژاپن فراخواند و اعتراض خود را به ادعا‌های ژاپن درباره مالکیت جزیره دوکدو اعلام کرد.

 

دولت ژاپن دلایلی برای افزایش بودجه خود دارد. این شامل تهدیدات ناشی از چین، روسیه و کره شمالی است. این موضوع سبب شده که ژاپن به دنبال افزایش بودجه دفاعی خود باشد. یکی از بخش‌هایی که ژاپن روی آن تاکید دارد تقویت توانایی‌های بخش دفاعی خود است. این راهبرد کلی دولت ژاپن را تغییر می‌دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر